Şbt

"23 ŞUBAT 2018 TARİHİNDE KONAKLAMA VE SEYAHAT HİZMETLERİ ALANI ÖĞRENCİLERİ İSTANBUL KONGRE MERKEZİ´NDE M.I.C.E. (TOPLANTI-TEŞVİK TOPLANTILARI-KONGRE-ETKİNLİK) TURİZM FUARINA KATILDILAR.YENİ VE GELİŞMEKTE OLAN BU İŞ DALINDA ÖĞRENCİLERİMİZ FARKLI VE DETAYLI BİLGİ ALMA ŞANSINI YAKALADILAR."

Şbt

Üsküdar İlçesi Kaymakamlık Kros yarışmasında okulumuz Bilişim Teknolojileri Alanı öğrencilerinden Burcu Karabul Üsküdar birincisi olmuştur. Kendisini ve değerli Öğretmenlerini tebrik ederiz.

Şbt

Sivil Savunma Haftası sebebiyle yangın ve benzeri durumlarda en kısa sürede güvenli bir şekilde okulu tahliye edebilmek için daha onceden hazırlanmış plan çerçevesinde yangın tahliye tatbikatı yapılmıştır ve öğrencilerimiz bilgilendirilmiştir.

Şbt

Anadolu yakasının en büyük, İstanbul´un en iddialı kitap fuarı olan Üsküdar Kitap Fuarı´nı gezdik.

Şbt

Okulumuzun 12AT/E Halkla ilişkiler sınıfı ve 10 Teknik Bilişim Teknolojileri Alanı sınıfı bölüm öğretmenleri Pakize Şimşek  ve Burcu Ertekin eşliğinde Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesine  ve Mühendislik Fakültesine gezi düzenledi. Sınıflar kendi alanlarındaki bölümler hakkında bilgi aldılar. Üniversite kampüsünü gezdiler. Üniversite Tanıtımında sonra Bağlarbaşında 4.düzenlenen Üsküdar Kitap Fuarını ziyaret ettiler.     Ek alanı

Şbt

Yenilenen okul kütüphanemizde "Şiirin Ustaları İle Şiir Saatleri "etkinliğimizin ilk konuğu Şair Serdar Kacır oldu. Şairimize ögrencilerimizin gönül dünyasına yapmış olduğu değerli destek için teşekkür ederiz.

Şbt

"İstanbul Hanımefendileri Çay Saatinde Buluşuyor." etkinliğinin ikincisini Bilişim Teknolojileri Alanı 10 teknik öğrencileri ve Bölüm Öğretmeni Burcu Ertekin düzenlediler.

Şbt

09.02.2018 tarihinde Bilişim Teknolojileri Alanı 12. sınıf öğrencileri  Marmara Üniversitesine giderek üniversitede bulunan bölümler hakkında ve üniversitenin sağladığı olanaklar hakkında Kurumsal İletişim Koordinatörlüğünde çalışan üniversite öğrencilerinden bilgi almışlar ve fakülteleri gezmişlerdir. Ayrıca Üniversite öğrencileri kendi tecrübelerini öğrencilerimize aktarmıslardır. İlgilerinden dolayı Kurumsal İletişim Koordinatörlüğünde çalışan personele teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz Bilim ve fen kulübü Danışman öğretmeni Işıl Contepe hocamiz ve kulüp öğrencilerimiz ülkemizde çok yaygın ancak ismi fazla bilinmeyen FMF (AİLESEL AKDENİZ ATEŞLİSİ ) hastalığı hakkında farkindalik oluşturmak için oklumuza   Uskudar Anadolu hastenesi dahiliye Uzmanı Dr Mustafa Çakar beyefendi davet edilerek konu hakkında seminer verdirilmistir.Ailemize verdigi katkılardan dolayi Uzman Dr. Mustafa Çakar teşekkür ederiz.

Şbt

Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Alanı Avrupa Birliği ERASMUS PLUS KA102 Mesleki Öğrenici ve Personelinin Hareketliliği "TURİZMDE DEĞİŞİM, TÜRKİYE VE AVRUPA´DA GELİŞİM" isimli proje başvurusunu yapmıştır. Projeyle öğrencilerimizin bilgi ve beceri seviyesi artacak, Avrupa´da eğitim ve staj imkanı bulacaklardır. Sektörde nitelikli birer çalışan olmaları sağlanacaktır. Okulumuza ve öğrencilerimize hayırlı olması dileğiyle...

Ock

2017- 2018 karne törenimiz okulumuz konferans salonunda  gerceklestirildi. 1 Dönem birincilerine plaket takdim edildiği torenimizde sevgi ve duygu yüklü konusmalar yapılırken, dönem boyunca okulumuzda yapılan etkinlik faaliyet ve işleri anlatan slayt gösterimi de beğeniyle izlendi Öğrenci ve öğretmenlerimize hayırlı tatiller diliyoruz.

Ara

Kartepe gezimizde öğretmen ve öğrencilerimiz okul personelimiz okul müdürümüz Serap Özer öncülüğünde karın keyfini çıkararak çok eğlendiler. Okul müdürümüz Serap Özer hocamıza ve gezi kulübü hocalarımız Serdar Bayraktar ile Hüseyin karaduman´ a teşekkür ederiz.

Ock

Haberin devamı için tıklayınız.

Ock

Halkla İlişkiler  Alanı ve Çocuk Gelişimi Alanı öğrencileri  Medipol Universitesine giderek  ceşitli sosyal alanları ve labaratuarları gezerek bilgilendirilmişlerdir.

Ock

Bugün bayram töreninde okul personelimiz  Tülay Zeybeke, Metin Şaşmaza ve Beyhan hanima Sayın Okul Müdürümüz Serap Özer öz verili ve başarılı çalışmalarından dolayi plaket verip teşekkür etmişlerdir. Bizde Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Eğitim ailesi olarak teşekkür ederiz.