Nis

Okulumuzun Çocuk Gelişim Bölümü 23 Nisan kutlamaları kapsamında "TÜRK MASAL KAHRAMANLARI SINIFIMDA " etkinliğini çeşitli Ilkokullarda gercekleştirdi.

Nis

Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü GİS 2018 "Akıllı Üretim Çağı" Öğrenci Sempozyumu  Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezinde 4 ayrı salonda gerçekleşti.

Nis

OKULUMUZUN HAYIRSEVERLER TARAFINDAN YAPTIRILAN VE YENİLENEN BİRİMLERİ DEĞERLİ MISAFIRLERIMİZİN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİ.

Nis

Okulumuz tiyatro ekibi,  Üsküdar Kaymakamlığının düzenlemiş olduğu bağımlılık karşıtı proje kapsamındaki tiyatro yarışmasında “Kırmızı” adlı oyunla yer aldı.

Nis

Bugün okulumuz Giyim Üretim Teknolojisi Alanı öğrencilerine  İllüstratör sayın Nur Sezgin "moda tasarımı ve çizim teknikleri " adlı seminer vermiştir. Kendisine ve Alan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okul müdürümüz sayın Serap Özer 9. Sınıf öğrencilerimize yönelik değerler eğitimi kapsamında "İstanbul´ umu geziyorum, Emanetime sahip çıkıyorum " etkinliği başlatmıştır.

Mrt

Okulumuzda değerli hayırseverlerin katkılarıyla oluşan Edebiyat sokağı ve Değerler eğitimi alanı çalışmalarına başlanmıştır ve devam edecektir.

Nis

Okulumuzda önümüzdeki hafta itibariyle 9. sınıflara yönelik "Hayatın içindeyiz"projesi uygulanmaya başlayacaktır. Öğrencilerimize Hayırlı olsun.

Nis

ÜSKÜDAR GENÇLİK MERKEZINDEN ELANUR HANIM  VE AYŞE  HANIM OKULUMUZU ZİYARET ETTILER.  "TARİH YAZAN ÖNDERLER " ETKİNLİĞİ KAPSAMINDA ILK DERSIMIZIN  KONUSU  ""CENNET MEKAN ABDÜLHAMİD HAN " İDİ VE ÖĞRENCİLERİMİZ DERSİ BÜYÜK BİR DIKKKATLE DİNLEDİLER.  GENÇLİK MERKEZİNE, ELANUR HANIM,AYŞE HANIM A VE MDR YARDIMCIMIZ  SEVGİ KALKICI YA    EMEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Nis

Özel istanbul  güzel sanatlar kursu eğitmenleri tarafından  giyim üretim teknolojileri  alanı,   grafik ve fotoğrafçılık alanı, sanat tasarımı alanı öğrencilerine   güzel sanatlar alanına geçiş  ve tasarım çalışmaları konulu bilgi verilmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

10 NİSAN POLİS TESKILATININ KURULUŞ GÜNÜ MÜNASEBETİ  OKUL POLİSİMİZE KÜÇÜK BİR KUTLAMASI YAPILDI.HUZUR VE GÜVEN SAĞLAYAN GÜZEL ALTIN KALPLERIMIZSINIZ İYİ Kİ VARSINIZ. EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

Bugün Bilişim Teknolojileri Alanı 11 Teknik sınıf öğrencileri Alan Öğretmenleri Mithat Bolat ile birlikte Kadir Has Üniversitesine gittiler. Dr. Öğretim Üyesi Taner Arsan (Dekan Yrd) tarafından Bilişimin son zamanların en gözde mesleği olduğu konulu konferansı dinledikten sonra Rezzan Has müzesini gezerek Anadolu Tarihine yolculuk yaptılar. Bizi bugün için misafir eden ve Rehber Öğretmen Esma Hanıma, Taner Hocaya ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Nis

BUGÜN OKULUMUZA SÜRPRİZ BİR ZİYARET GERÇEKLEŞTİREREK CUMHURİYET MTAL AİLESİ OLARAK BİZİ ÇOK SEVİNDİREN MESLEKİ TEKNİK GENEL MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN DAİRE BAŞKANLARINDAN DEĞERLİ BÜYÜĞÜMÜZ SAYIN HALİL İBRAHİM KAHRAMAN HOCAMIZA OKULUMUZA AILEMIZE VE  EVLATLARIMIZA GÖSTERMİŞ OLDUĞU SEVGİ VE SAMİMİYET İÇİN ŞÜKRANLARIMIZI SUNARIZ.

Nis

11. SINIF KONAKLAMA VE SEYAHAT HİZMETLERİ ALANI ÖĞRENCİLERİMİZ SERDAR BAYRAKTAR ÖĞRETMENİMİZLE BİRLİKTE BİR DÜNYA ŞEHRİ İSTANBUL´UN KÜLTÜREL VE TARİHİ YERLERİ OLAN "AYASOFYA, YEREBATAN SARNICI, ARKEOLOJİ MÜZESİNİ ZİYARET ETTİLER. ÖĞRENCİLERİMİZ YERİNDE SUNUM YAPARAK TURİST REHBERLİĞİ MESLEĞİNİ DE TECRÜBE ETME FIRSATI BULDULAR.

Nis

Yapılan oylamalar sonucunda ayın sınıfı Anadolu Teknik Lisesi Bilişim Teknolojileri Alanı 11AT sınıfıdır. Ayın öğrencileri 9A Tuğba Saadet Kalyon ve 9 B Berlin Erdoğan´dır. Kendilerini tebrik eder, başarılarının devamlarını dileriz.