Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 02165328181
WEB http://cumhuriyetkml.meb.k12.tr
Adres : Murat Reis Mah. Çavuşdere Cad. Şehit Aydın CANAY Sok. No26 Üsküdar/İSTANBUL
VİZYON : Yenilikçi, değişime açık, özgür düşünebilen, mesleki, teknik ve sosyal alanda özgüvenli, üst düzey başarıları hedefleyen, ulusal ve uluslar arası ortamlarda fark edilebilen niteliklere sahip bireyler yetiştiren lider bir lise olacaktır.
MİSYON : Mesleki ve teknik eğitim vererek toplumların ihtiyaçlarını karşılamayı amaç edinmiş, mevcut imkânlardan ve çağın teknolojik gelişmelerinden faydalanarak mesleki yeterliliklerini kazanan yenilikçi, girişken, üretken, öğrenmeyi ve araştırmayı benimseyen, niteliğe ve kaliteye önem veren, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, milli ve manevi değerleri özümsemiş bireyler yetiştirmeyi görev edinmiştir. NE? Mesleki ve Teknik eğitim vermeyi amaç edinmiş NEDEN? Toplumların ihtiyaçlarını karşılamak için mesleki yeterlilikleri kazanmış, nitelikli üretken bireyler yetiştirmek KİM? KİME? Toplumlara yönelik NASIL? Mevcut imkânlardan ve çağın teknolojik gelişmelerinden faydalanan, yenilikçi, girişken, üretken, öğrenmeyi ve araştırmayı benimsemiş, niteliğe ve kaliteye önem veren Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, milli ve manevi değerleri özümsemiş bireyler yetiştirmeyi görev edinmiştir.
BAŞARILAR :
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 2,8 K.M.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :