Ekm

VELİLERİMİZ, OKUL NAKİL İŞLEMLERİNİ E-DEVLET ÜZERİNDEN YAPABİLİRLER. E-DEVLET GİRİŞİ YAPILDIKTAN SONRA ARAMA KUTUCUĞUNA ÖĞRENCİ NAKİL YAZARAK İLGİLİ LİNKTEN BİLGİLERİ DOLDURUP NAKİL BAŞVURUNUZU YAPABİLİRSİNİZ. GOOGLE ARAMA MOTORUNA E DEVLET ÖĞRENCİ NAKİL YAZDIĞINIZDA DA AYNI LİNKE YÖNLENDİRİLİRSİNİZ.

Eyl

26.09.2018´de Cumhuriyet MTAL Md.Yrd. Metin ÖZCAN ve Md.Yrd. Tülay Taşçı, ilçemizin düzenlediği, araştımacı yazar Sn. İsmail ACARKAN´ın sunumuyla ´Enneagram-dokuz mizaç modeline göre kişilik gelişimi´ seminerinde okulumuzu temsil etmişlerdir.

Eyl

Meslekî çalışmaların son gününde İstanbul Valiliği Bağımlılıkla Mücadele Stratejisi Proje Danışmanı ve Eğitim Koordinatörü Dr. Figen Üzer, tarafından Mithatpaşa MTAL´de verilen BAĞIMLILIKLA MÜCADELE seminerine öğretmenlerimizle katıldık.  Dr. Figen Üzer’ e, değerli bilgilendirmeleri için ve  Mithatpaşa MTAL Müdürü Sn. Semra Birdal Ergün ve ekibine misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ederiz. (14.09.2018)

Eyl

2018 2019 Eğitim Öğretim Yılı Eylül Dönemi Sorumluluk Sınav takvimidir. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Okulumuz Kız öğrencilere Eğitim vermektedir.

Tem

Nakil iş ve işlemleri açılmıştır.

Tem

Olulumuz Üsküdar Çevik Kuvvet, Çinili Taksi,Huzur Cami ve Tayfunspor Klübüne yürüyüş mesafesi 5 dakikadır.

Ayrıca Üsküdar Belediye binasına 10 dakika yürüme mesafesindedir.

Tem

2017/2018 Eğitim Öğretim yılı mezun öğrencilerimizin diploma ve işyeri açma belgeleri hazırlanmıştır Diplomalar ve iş yeri açma belgeleri  12 Temmuz 2018 perşembe günü itibariyle okul idaresinden alınabilir.

Haz

8 HAZİRAN 2018 CUMA GÜNÜNE KADAR ESKİ KİTAP VE DEFTERLERINIZI OKULUMUZA GETİRMENİZİ   " MEMLEKETİMİZİN YEMYEŞİL KALABİLMESİ VE DOĞAL KAYNAKLARIMIZI KORUMAK İÇİN. " ÖNEMLE RİCA EDİYORUZ.

May

OKULUMUZ "GÜVENLİ OKUL PROJESİ "KAPSAMINDA 7/24 SAAT MOBESE KAMERALARI İLE DONATILMIŞTIR. İÇİŞLERİ VE MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞIMIZIN ORTAK BİR PROJESİ OLAN BU UYGULAMA İLE OKULUMUZUN GÜVENLİĞİ PEKİŞTİRİLMİŞTİR. BAŞTA DEVLET BÜYÜKLERİMİZ OLMAK ÜZERE  EMEĞİ GEÇEN, DESTEĞİ VEREN HERKESE  ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ.

Mrt

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Destekleme Ve Yetiştirme Kurs planları.

Mrt

17/03/2018 günü saat 10-11 arasında okulumuzda yapılacaktır.

Mrt

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nün "Sözlük Özgürlüktür" projesi kapsamında haftanın kelimesi