Ekm

Okul Aile Birliği Kurul Toplantısı için velilerimiz, Md.Yrd. Sn. Tülay Taşçı Başkanlığında konferans salonumuzda toplanarak; Okul aile birliği eski başkanlarımız Sn. Güllü Gültekin ve Sn. Sibel Karaman yapmış oldukları çalışmaları anlatmış, yeni okul aile birliği üyelerimizin seçimi yapılmış, okulumuzun vizyonu doğrultusunda, "yerli düşünceyle küresel davranma" çizgisinde, eğitim-öğretim kalitesini artırmaya dönük fikir teatisinde bulunulmuş ve kararlar alınmıştır. Tatil gününde Türkiye´mizin geleceği olan gençlerimiz için zahmet edip toplantımıza iştirak eden müstesna velilerimize en içten şükranlarımızı sunarız. iyi ki varsınız, iyi ki bizim velimizsiniz. sizlerle daha güçlüyüz.

Ekm

İl MEM Md.Yrd. Sn. Murat ALTINÖZ ve İlçe MEM Şb.Md. Sn. Hasan Akgül Beyefendilerin teşrifleriyle gerçekleşen "Harezmi Eğitim Modeli"  2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Yeni Dönem Çalışmaları Tanıtım Programı İkram ve Sunum Görevini Başarıyla Tamamladık. Öncelikle Okulumuzu bu göreve layık gören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´müze çok teşekkür ederiz. Kıymetli Okul Müdürümüz Sn. Nazan Suna ALPURAL Hanımefendiye,  okulumuz Yiyecek İçecek ve Halkla İlişkiler alanlarımızın müstesna öğretmenlerine fedakârane çalışmalarından dolayı şükranlarımızı arz ediyoruz. Yine programı gerçekleştiren evlatlarımızla gurur duyuyoruz. Evlatlarımız hem tecrübe kazandılar hem de yüzümüzü ak ettiler.

Ekm

Okulumuz İl MEM "Harezmi Eğitim Modeli"  2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Yeni Dönem Çalışmaları Tanıtım Programı ikram ve sunumunda görev almıştır. Okul Müdürümüz Sn.Nazan Suna ALPURAL Hanımefendi´nin koordinesinde Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan öğretmenlerimiz öğrencilerimizdeki girişimcilik ruhunu ortaya çıkarmak, tecrübe kazanmalarını sağlamak amacıyla büyük bir özveriyle bu çalışmayı fırsat bildiler.

Hazırlıkta emeği geçen başta Okul Müdürümüz olmak üzere, yiyecek içecek alanı tüm öğretmenlerimize ve değerli öğrencilerimize şükranlarımızı sunarız.

Ekm

2019-2023 Bakanlığımızın Stratejik Plan hazırlık programı çercevesinde okullarımızın görüş ve önerilerinin alınması amacıyla Personel , Veli,Öğrencilerimizin anketleri 19.10.2018 Cuma gününe kadar doldurmasını önemle rice ederiz.

Ekm

14.10.2018´de Okul Aile Birliği Genel Kurulu için saygıdeğer velilerimiz, Okul Müdürümüz Sn. Nazan Suna ALPURAL Hanımefendinin başkanlığında toplanarak gündem maddeleri okunmuş ve okul aile birliğinin önemi hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Toplantı yeter sayısı olmadığından yeni toplantımız 21.10.2018 günü saat 12.00 olarak planlanmıştır. Yeni toplantımız için velilerimize  ulaşılarak yapacağımız toplantının önemi izah edilmiştir.14.10.2018´deki  Toplantımıza iştirak eden değerli velilerimize en içten şükranlarımızı sunarız.

Ekm

Öğrencilerimizin zihinsel ve bedensel gelişimlerinde çok önemli olan doğru beslenmenin öğretilmesi amacıyla seminer vermek üzere Okul Müdürümüz Sn.  Nazan Suna ALPURAL Hanımefendiyi okullarına davet eden Reşat Nuri Güntekin Ortaokulu Müdürü Sn. Tamer BİLİR´e ve kıymetli çalışma arkadaşlarına teşekkür ederiz. (11.10.2018)

Ekm

İlçe Kaymakamımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün teşrifleriyle Bağlarbaşı Kültür Merkezinde gerçekleştirilen rehber öğretmenler toplantısına katıldık. Karşılama ve ikram organizasyonunu okulumuz Üsküdar Cumhuriyet MTAL. başarıyla gerçekleştirmiştir. Emeği geçen, başta  okul müdürümüz Sn. Nazan Suna ALPURAL hanımefendi olmak üzere Yyecek İçecek alanı öğretmenlerimize ve kıymetli öğrencilerimize teşekkür ederiz.  (10.10.2018)

Ekm

İstanbul´umuzu esaretten kurtaran başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını saygıyla, hürmetle ve rahmetle yâd ettik. ayrıca 15 Temmuz 2016 gecesi işgali önleyen kahraman şehitlerimizi ve vefakar gazilerimizi de unutmadık. Md.Yrd. Metin ÖZCAN yaptığı konuşmada " ikinci işgal girişimi olan 15 Temmuz 2016 gecesi, işgale izin vermeyen şehitlerimize ve gazilerimize huzur-u manevilerinde saygı, hürmet ve şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Ekm

Mekteb-i Üsküdar dergimizde okul Müdür Yardımcımız Sn. Metin ÖZCAN´ın "BİR HAYALİM VAR!" başlıklı yazısı yayımlanmıştır.

Ekm

Eğitim Bir-Sen Üsküdar Temsilcisi ve değerli ekibi, Müdürümüz Sn. Nazan SUNA ALPURAL Hanımefendiye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular......Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederiz.

Eyl

TEKNOFEST İSTANBUL Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali´ne  Üsküdar Cumhuriyet MTAL öğrencilerimizle birlikte katılarak, ülkemizle bir kere daha gurur duyduk. (21.09.2018)

Eyl

9.sınıf velilerimizle toplantı gerçekleştirerek onlara hoşgeldiniz dedik.

Eyl

2018-2019 Eğitim -Öğretim yılının 17 Eylül Pazartesi günü törenle başlamıştır. Törende 15 Temmuz ve Tüm şehitlerimiz rahmet ve saygıyla anılmıştır.  Yeni eğitim öğretim yılımızın milletimize, milletimizin evlatlarına, vatanımıza ve tüm dünyaya hayırlı olmasını dileriz.

Eyl

Sayın Okul Müdürümüz  Nazan Suna ALPURAL "Özdeğerlendirme" konulu bir sunum ile 12.09.2018 tarihinde öğretmenlerimizi bilgilendirmişlerdir.